Krullen knippen

 

Wil jij meer krul? Meer volume? Meer glans en minder pluis?? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!!

 

Haar ID is een gecertificeerde krullenknip salon in Peize. Krullen hebben een andere behandelmethode en knipmethode nodig. Doordat wij krullen altijd op droog haar knippen en in bundels (curl by curl) kunnen wij het beste zien hoe jouw krullen vallen. En jou krullen nog mooier uit laten komen, pluis te reduceren en volume te creeeren.

 

Krullen knippen inclusief treatment en styling

Tot schouderlengte 

€ 48,50

Krullen knippen inclusief treatment en styling

Vanaf schouderlengte 

€ 63,50

Curly Girl Methode

De juiste kniptechniek en in combinatie met de Curly Girl Methode (CG Methode) krijg je de mooiste krullen. Dit is een verzorginsmethode speciaal samengesteld voor iedereen met krullend haar. Hierbij gaat het niet om alleen krullen, maar ook slag in het haar. De CG methode houdt in dat je producten met onder andere de ingrediënten zoals silicone, parabenen, sulfaten en uitdrogende alchol gaat vermijden. Naast de CG producten hebben we ook ECO/CG producten. Deze producten zijn biologisch en op basis van plantaardige ingrediënten.

 

Advies

Tijdens het knippen van jouw krullen geven wij je het advies over de verzorging en styling van jou haar en over de CG producten en om ook thuis een goede routine te krijgen voor de mooiste krullen.

Haar Idee is een gecertificeerde krullenknip salon!

 

 

 

Let op: kom voor een krullen knipbeurt bij Haar Idee langs met je haar los.

Je mag gewoon de producten in je haar doen die je normaal ook gebruikt. We knippen je krullen altijd op droog haar. Daarna wordt je haar heerlijk gewassen en we drogen je krullen met een diffuser. Is je haar helemaal droog, dan werken we het nog bij waar nodig en voila: daar is de perfecte krul!

Maak een afspraak

Bij ons staat aandacht voor de klant en het kapsel centraal. Wij werken uitsluiten op afspraak.

Neem contact op Maak een afspraak